977 821 006 info@lavileta.net

Entorn i activitats

Escalada, Senderisme, Turisme Gastronómic, visita a Bodegues

El Priorat el trobem situat al situat al sud de Catalunya, en el camp de Tarragona. Una terra coneguda pel seu vi, amb les seves dues denominacions d’origen DOQ Priorat i DO Montsant.

El municipi de Cornudella de Montsant el localitzem a la part nord-oriental de la comarca del Priorat, concretament al peu del parc natural Serra de Montsant i les Muntanyes de Prades, un magnífic entorn natural, ideal per fer caminades, anar en bicicleta o practicar-hi la escalada.

Centre d’Escalada Mundial

Cornudella en els últims anys s’ha convertit en un centre d’escalada internacional, degut a ser un lloc estratègic per anar a escalar tant a Siurana com al Montsant i a moltes altres escoles properes.

Senderisme pel Montsant i el Priorat

Entorn privilegiat pels amants de la muntanya, el senderisme y la bici tot terreny. El Montsant i els seus impresionants blocs granítics et sorprendran i ensizaran.

Siurana.
Un dels pobles més bonics de Catalunya.

s’hi arriba per una pista asfaltada a 9km de Cornudella de Montsant. El poble s’alça sobre l’embassament del mateix nom, dalt d’un turó de cingles llegendaris i impressionants que gaudeixen de fama internacional entre els escaladors d’arreu del món.  

Per saber-ne més, clica aquí https://www.turismesiurana.org/

Albarca.
El seu conjunt monumental i origen d’excursions.

Situada a peu del Montsant és un lloc privilegiat des d’on es poden fer interessants excursions, una de les quals és la pujada a l’ermita de Santa Maria, situada sota la Roca Corbatera, el punt més alt de la Serra de Montsant (1166 m).

(+34) 977 821 006

info@lavileta.net

C/Vileta 16a, 43360 Cornudella de Montsant (Tarragona)

Fes-nos una consulta